Ik zal me even voorstellen mijn naam is Jacques Yasemin. Ik ben al bijna 20 jaar beroepsfotograaf en gespecialiseerd in interieurfotografie & architectuurfotografie, daarnaast maak ik ook graag
Productfotografie, Reclamefotografie en gigapixel panorama’s voor bedrijven in heel Nederland en eigenlijk binnen de gehele EU.

Als u opzoek bent naar een bevlogen fotograaf of op zoek bent naar boeiende fotografie, dan bent u bij Jacques Yasemin aan het juiste adres. Zijn vakmanschap is gebaseerd op een behoorlijke werkervaring van jaren.

Jacques is als beroepsfotograaf lid van de DuPho (Dutch Photographers is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen)

Daarnaast vind hij het erg leuk om zijn kennis van apparatuur te delen, hiervoor deed hij dit 10 jaar ambassadeur bij het camera merk Nikon maar had hij voor het merk Fujifilm altijd al een warm hart en met de Fujifilm s5 pro als extra body in zijn camerakoffer zorgde dat ervoor dat hij eind 2012 privé al fotografeerde met de eerste digitale systeem camera van Fujifilm en wel met de Xpro-1 vervolgens een jaar later met FUJIFILM xt-1.

Na 10 jaar gewerkt te hebben als freelancer bij Nikon was Jacques een beetje de uitdaging kwijt en zag hij dat Fujifilm behoorlijk aan de weg aan timmeren was met de komst van de eerste betaalbare mediumformaatcamera de Fujifilm GFX dat besloot voor hem toen om afstand te nemen van zijn volledige Nikon uitrusting en definitief de switch te maken naar Fujifilm.. Inmiddels is hij dan ook al ruim 7 jaar een trotse Fujifilm ambassadeur.

Neem een kijkje in mijn gallery
Jacques Yasemin

“PIXEL PERFECT”

  • Uw wensen en doelstellingen inventariseren
  • Zorgvuldig plannen voor optimaal gebruik te maken van de natuurlijke lichtbron
  • Gefotografeerd met de juiste perspectiefcorrectie waardoor verhoudingen in beeld kloppen