Als architectuur en interieurfotograaf ben ik gedreven en bevlogen om hierin de juiste keuzes te maken van de juiste apparatuur om het onderwerp zo mooi mogelijk op de plaat te zetten. Hierin probeer ik specifiek gebruik te maken van licht en techniek en zorg ik voor een natuurgetrouwe beleving van de producten, inrichtingen en gebouwen.

Door de juiste benadering van het onderwerp en de juiste apparatuur keuze is er achteraf in de nabewerking niet heel veel meer nodig om tot het juiste en gewenste resultaat te komen van het beeld.

Denk hierbij dat er voor het maken van opname zorgvuldig gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld al een objectief dat ervoor zorgt dat het beeld in de juiste perspectiefcorrectie heeft en zorgt dat de verhouding in het beeld kloppen.
Daarnaast ben ik er altijd fan van om zoveel mogelijk en waar het kan met de natuurlijke lichtbron te werken (daglicht)

En ook dit komt erg precies om de juiste bepaling van de kleurtempratuur, hiervoor wordt dan ook gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur om voor bijna de volle 100% de lichtkwaliteit, intensiteit te kunnen bepalen op locatie, vooral in combinatie met led, gloeilampen is dit erg belangrijk om tot een natuurgetrouwe kleurweergave te komen.

Kortom bent u opzoek naar een bevlogen architectuur en interieurfotograaf of wilt u eens vrijblijvend kijken naar wat de mogelijkheden zijn of wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan gerust contact op

Jacques Yasemin

“PIXEL PERFECT”

  • Uw wensen en doelstellingen inventariseren
  • Zorgvuldig plannen voor optimaal gebruik te maken van de natuurlijke lichtbron
  • Gefotografeerd met de juiste perspectiefcorrectie waardoor verhoudingen in beeld kloppen